Ferket Bert, meesterlijke schilderwerken voor uw interieur
in Antwerpen en Oost-Vlaanderen

 
 

Schilderwerken voor uw interieur (Antwerpen, Oost-Vlaanderen)

Schilderwerken omvatten méér dan enkel het vakkundig schilderen van uw muren. Het vergt een grondige voorbereiding, een zorgvuldige kleuranalyse, een gedetailleerde afwerking. Maar vooral: een luisterend oor. Bij Ferket Bert willen we u graag leren kennen. Om te kijken welke kleuren en technieken écht bij u passen. Zodat wij het interieur kunnen creëren waarin u met plezier thuiskomt.

 

Met meer dan 13 jaar ervaring realiseren we uw schilderwerken met grote zorg. We stoppen pas als u én wij tevreden zijn. We streven steeds naar absolute perfectie. Zonder compromissen.

Perfectie, dat is ons vak

Ware perfectie schuilt in de voorbereiding van de werken en in de keuze van de juiste materialen. We egaliseren de ondergrond met behulp van plamuur. Zodat we perfect gladde, nauwkeurig geschilderde muren kunnen afleveren. Uiteraard kunt u genieten van een stipte service. Een woord is bij ons een woord. Gemaakte afspraken komen we altijd na.

 

Wilt u enkele muren liever behangen? Geen probleem. We loodsen u met plezier door het ruime aanbod aan modern behangpapier en adviseren u over de juiste materialen voor uw interieur.

 

Onze ervaring, uw garantie

Bij Ferket Bert specialiseren we ons in hoogstaande schilderwerken. Maar we zijn allround interieurprofessionals. U kunt ook bij ons terecht voor stijlvolle binnenhuisdecoratie. Van die gedroomde laminaatvloer tot raamdecoratie die uw ruimtes naar een hoger niveau tilt, wij realiseren uw interieurwerken met oog voor detail.

 

In het verleden waren we nauw betrokken bij enkele memorabele projecten. Zo voerden we restauratiewerken uit in verschillende kerken en gerechtsgebouwen, maar ook in het Museum voor Schone Kunsten (Brussel) en de Bourlaschouwburg (Antwerpen).

 

Ruime waaier aan technieken

Onze experts beheersen diverse schildertechnieken, elk met zijn eigen unieke karakter. Zo kunnen we muren beitsen, maar ook schilderen met kalkverf. Tijdens ons eerste kennismakingsgesprek leren we u alle mogelijkheden kennen.

 

Bent u op zoek naar een aannemer schilderwerken (voor binnen én buiten) in de regio rond Moerbeke (Antwerpen en Oost-Vlaanderen)? Vraag dan nu uw gratis offerte aan bij Ferket Bert!